شنبه, ۶ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-25
تبلیغات
    کد خبر: 12068 |
    تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۴ | ارسال توسط :
    3 بازدید
    ۰
    می پسندم
    ارسال به دوستان
    پ

    معاون وزیر آموزش و پرورش در ابلاغی محمد ابراهیم محمدی را به عنوان دبیر پنجاه ویکمین جشنواره بین المللی فیلم‌های علمی، آموزشی و تربیتی رشد منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، دکتر حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در بخشی از این […]

    معاون وزیر آموزش و پرورش در ابلاغی محمد ابراهیم محمدی را به عنوان دبیر پنجاه ویکمین جشنواره بین المللی فیلم‌های علمی، آموزشی و تربیتی رشد منصوب کرد.

    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، دکتر حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در بخشی از این ابلاغ بیان کرده است:” شکی نیست که جشنواره بین المللی فیلم رشد به عنوان دیرپاترین جشنواره فیلم های علمی، آموزشی و تربیتی، یک رویداد غرورانگیز بین المللی در نظام تعلیم تربیت جمهوری اسلامی ایران است که می تواند با آموزش، حفظ و انتقال دانش از طریق فیلم در بهبود فرایند یاددهی-یادگیری و تکمیل بسته های آموزشی مدارس، نقشی تأثیر گذار و مهم در روند اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش داشته باشد. شناسایی، جذب و معرفی جدیدترین تولیدات علمی، آموزشی و تربیتی در قالب رسانه ای قدرتمند به نام فیلم، از جمله مأموریت های مهم این جشنواره برای ایجاد تنوع در محیط یادگیری، تسهیل و تعمیق محتوا و ملموس نمودن مفاهیم انتزاعی است که با استمرار آن، پیوسته راه را برای تربیت نسلی خداجوی، خلاق، حقیقت طلب و سربلند هموار می سازد.”

    رییس پنجاه و یکمین جشنواره فیلم رشد در این ابلاغ هفت انتظار را به محمد ابراهیم محمدی مدیرکل انتشارات و فناوری آموزشی به عنوان دبیر جشنواره بین المللی فیلم خاطر نشان کرده که به شرح زیراست:

     ۱- تلاش شود آثار راه یافته به جشنواره پنجاه و یکم ضمن همسویی با برنامه درسی ملی، بسته های تربیت و یادگیری و بیش از پیش در راستای تسهیل گری آموزشی و خدمت به معلمان و دانش آموزان باشد.

    ادامه خبر...
    پیام مقام معظم رهبری به قلب آموزش و پرورش، قوت بیشتری بخشید

    ۲- ضروری است گزارشی از ارتباط فیلم های پذیرفته شده در این دوره از جشنواره با محتوای آموزشی تدوین و ارائه گردد تا با افزودن به فهرست پایانی کتاب ها و بارگذاری در شبکه ملی رشد، در اختیار معلمان و دانش آموزان قرار گیرد.

    ۳- جامعه هدف این جشنواره، معلمان و یا افرادی باشند که هم فضا و هم نیازهای لازم را با توجه به اقتضای زمانه، می شناسند.

    ۴- همیاری و مشارکت های سایر دستگاه های دولتی و خصوصی باید در مسیر خدمت به کلاس و برنامه درسی باشد.

    ۵-بدیهی است که با توجه به تجربیات ارزشمند جنابعالی، جشنواره پنجاه و یکم می بایست از ظرفیت بخش‌های هم افزای رسانه ای و آموزشی بهره گرفته و پیوست رسانه ای قوی و چشمگیری داشته باشد.

    ۶- بهره وری و استفاده از تجربیات آموزشی، اجرایی و هنری همکاران سازمان و سایر بخش های وزارت متبوع بخصوص معاونت محترم پرورشی و فرهنگی با توجه به تعهد و تخصصی که در این زمینه دارند؛ در اولویت می باشد.

    ۷- با توجه به شرایط کرونایی و شیوع ویروس کووید ۱۹ در جهان، اجرای تمام پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری های اجتماعی، به منظور حفظ و صیانت از سلامتی دست اندرکاران و مجریان درون سازمانی و برون سازمانی، از آغاز تا پایان این رویداد، مورد تأکید می باشد.

    این جشنواره در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد. گاه شمار و فراخوان جشنواره در اخبار آتی منتشر می شود.

    انتهای پیام

    منبع خبر : وزارت آموزش و پرورش

    منبع خبر «» است و پایگاه خبری آموزش‌نگار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12068 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری آموزش‌نگار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
      برچسب ها:
    لینک کوتاه خبر:
    ×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری آموزش‌نگار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید