دوشنبه, ۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-03-24
تبلیغات
    کد خبر: 274910 |
    تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷ | ارسال توسط :
    98 بازدید
    ۰
    5
    ارسال به دوستان
    پ
    رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دردروره آموزشی مدیران جدید مدارس سمپاد استفاده از مشارکت دیگران و بهره مندی از ایده های دیگران در مدیریت این مدارس را بسیار ضروری دانست.

    به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در دوره آموزشی حضوری مدیران جدید الانتصاب مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور در شیراز اظهار کرد: به واسطه حساسیتی که در مدارس سمپاد وجود دارد سخت‌گیری‌هایی در انتخاب و انتصاب مدیران صورت گرفت که در  راستای انتخاب شایسته ترین ها برای مدیریت در این مدارس بود.
    یاوری تصریح کرد: ما برای انجام این ماموریتی بزرگ انتخاب شدیم پدران و مادران ما نام باشکوه ایران را در کنار اسلام زنده نگه داشتند.
    یاوری گفت: همه ما باید فعال و مجهز به علم روز باشیم، ظرفیت مدارس سمپاد فرصتی استثنایی در اختیار ما  قرا داده که باید به نحو احسن از آن بهره مند شویم  بنابراین اگر در این راستا سستی کنیم نه  تنها دنیا بلکه آخرت خود را خدشه‌دار کرده ایم.
     وی با تشریح تاریخچه تشکیل مدارس سمپاد در ایران گفت:  در جامعه احتیاج به انسان هایی داریم که از کودکی و در دوره نوجوانی حمایت شده باشند و نسبت به سایر افراد دارای اثر گذاری بیشتر در جامعه باشند.
    وی بر مشورت و مشارکت در فعالیت ها تاکید و عنوان کرد: برای اینکه افراد اثرگذار را تربیت کنیم ابتدا باید چنان عمل کنیم که خود انسانی اثرگذار باشیم چنان که مولا علی علیه السلام می فرماید انسان برای تاثیرگذاری در دیگری ابتدا باید خود را به علم و سایر ویژگی ها مجهز کند.
    یاوری ادامه داد: در مدارس سمپاد به تنهایی نمی شود کار مدیریت را انجام داد بنابراین سخت نیازمند مشارکت ظرفیت‌ سایر دستگاه‌ها و افراد پیشکسوت هستیم.
     وی گفت: استفاده از مشارکت دیگران و بهره مندی از ایده های دیگران در مدیریت مدارس سمپاد بسیار ضروری است بنابراین اگر  زمینه استفاده از مشارکت ها  را فراهم و در مدیریت ها قوی تر عمل کنیم برنامه های ما اثرگذاری بیشتر دارد و موجب رشد دانش آموزان می شود.
    رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: دانش آموز محوری و سپردن کارها به دانش آموز در  تقویت حس مشارکت جویی و مسئولیت پذیری  دانش آموزان بسیار موثر است لذا مدیران مدارس سمپاد این سیاست را در برنامه های خود دنبال کنند.
    وی اضافه کرد: مدارس سمپاد، مجموعه ارزشمندی است که در اختیار ما قرار دارد اما در عین حال تاکید کنم که بدون همکاری و هم افزایی همه مدیران پیشبرد اهداف سمپاد دشوار خواهد بود.
    رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: امروز تمدن ایران یکی از تمدن های مهم جهان است و در زیر چتر تمدن اسلامی قرار دارد و آینده جهان را خواهد ساخت وایران اسلامی یکی از با صلابت ترین جلوه های این تمدن  است لذا ما باید بیش از پیش احساس مسئولیت کنیم و  وظیفه همه ما این است که کار را به درستی و متعهدانه و با اقتدار انجام دهیم.

    ادامه خبر...
    اولین اردوی طرح خادمین الشهدای دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان برگزار شد

     

    برگرفته از سایت : پورتال سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

    منبع خبر «» است و پایگاه خبری آموزش‌نگار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 274910 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری آموزش‌نگار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
      برچسب ها:
    لینک کوتاه خبر:
    ×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری آموزش‌نگار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید