دوشنبه, ۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-03-24
تبلیغات
    کد خبر: 274546 |
    تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۸ | ارسال توسط :
    15 بازدید
    ۰
    می پسندم
    ارسال به دوستان
    پ
    جلسه هم اندیشی رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با جمعی از مدیران آموزش و پرورش استان گلستان در سالن اجتماعات مدیریت آموزش و پرورش علی آباد کتول برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت پیوست های فرهنگی گفت: برنامه های گسترده ای در خصوص فعالیت های فرهنگی و تربیتی در مدارس سمپاد در حال برگزاری است و به جرات می توان گفت دانش آموزان این حوزه بیشترین مقام ها را در حوزه های فرهنگی و تربیتی به دست آورده اند که این تعداد ۶ برابر سایر مدارس است. 

    وی ادامه به ضرورت کیفی سازی مدارس سمپاد اشاره کرد و افزود: خرد کردن و توزیع امکانات چاره کار نیست و باید منابع و امکانات به صورت متمرکز تجمیع شود. 

    این مقام مسئول بیان کرد: مدارس سمپاد همواره ظرفیت لازم را برای پیاده کردن تعلیم و تربیت تمام ساحتی و مطرح شدن به عنوان مدارس الگو در تراز سند تحول بنیادین را دارا هستند.

    یاوری همچنین به ضرورت توجه و توسعه ساحت های شش گانه سند تحول اشاره کرد اذعان داشت: ساحت های شش گانه در سال جاری در ارزیابی های سالانه لحاظ می شوند. 

    ادامه خبر...
    انعقاد تفاهم نامه در حوزه خدمات انتظامی/ عملیاتی کردن نیازمندی های علمی پلیس؛ توسط دانش آموزان نخبه

    فرهاد فتحی نژاد، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، در این گردهمایی ضمن تبیین آئین‌نامه جدید مدارس استعدادهای درخشان گفت: هرجا نیازی احساس شود، یک سمپادی آماده اثرگذاری و نقش آفرینی است.

    وی افزود: مدارس سمپاد آماده قرارگرفتن در تراز سند تحول بنیادین هستند و با تجهیز این مدارس هدف‌گذاری خوبی صورت گفته است.

    لازم به ذکر است در این جلسه مدیران آموزش و پرورش به چالش موجود در مدارس سمپاد مثل تامین نیرو، ساختمان های فرسوده، توجه به شاخص های فرهنگی و تربیتی و اختصاص مشاور پرداختند. 

    سید رضا نظری مدیر کل آموزش و پرورش گلستان با توجه به ضرورت توسعه مباحث تربیتی در مدارس سمپاد گفت: شهرهای گرگان، گنبد، آزاد شهر ، بندر ترکمن و کردکوی دارای مدارس سمپاد هستند که بومی سازی مباحث تربیتی و فرهنگی در این مدارس در دستور کار قرار گرفته است. در واقع باید برای تقویت هویت ملی دانش آموزان تلاش کنیم و در این مسیر باید بوم استان را در نظر بگیریم.

    استفاده از ظرفیت های فرهنگی پیشینیان نظیر حکیم میر فندرسکی، مختوم قلی فراغی و فخر الدین اسعد گرگانی در بومی سازی ساختار ها یک ضرورت است.

    برگرفته از سایت : پورتال سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

    منبع خبر «» است و پایگاه خبری آموزش‌نگار در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 274546 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  300023496692  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری آموزش‌نگار مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
      برچسب ها:
    لینک کوتاه خبر:
    ×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری آموزش‌نگار در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید